Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afvallen na de zwangerschap

Geschreven door Newfigure Clinic op September 30, 2012

Afvallen na zwangerschap
Wie van u wilt er niet afvallen na de zwangerschap? Zeker wanneer de kilo’s er letterlijk zijn aangevlogen, is het niet zo eenvoudig om ze kwijt te geraken. Een deel van die kilo’s zijn verdwenen bij de geboorte en een ander deel is vocht, maar dan blijven er nog altijd enkele kilo’s over die gewoon vet zijn. En die wilt u wellicht weer afvallen na de zwangerschap. Belangrijk is om hier voldoende tijd voor te nemen. Er wordt gezegd dat een lichaam nog eens negen maanden nodig heeft om te ontzwangeren en dat is geen slechte richtlijn om te volgen.

Afvallen en borstvoeding
Er is geen enkele reden om niet af te vallen tijdens de periode waarin u nog borstvoeding geeft, maar er moet wel rekening mee gehouden worden bij het opstellen van u dieet. Alleen al om die reden, is het raadzaam een diëtist onder de arm te nemen. Maar waarschijnlijk heeft u geen tijd om naar een praktijk te gaan, met de baby in huis. Gelukkig kunt u bij NewFigure terecht. Hier krijgt u de mogelijkheid om online te diëten met professionele begeleiding. Tijdens het intake gesprek meldt u aan uw consulent dat u net bevallen bent. Hij of zij zal u dan gerichte vragen stellen om uw dieet hier maximaal op af te stemmen. De opvolggesprekken voert u per telefoon wanneer het voor u past.

Een slanke mama
Wanneer u het NewFigure dieet volgt, zult u na de zwangerschap op een verantwoorde en gezonde manier afvallen. Uw zwangerschapskilo’s raakt u volledig kwijt en als u voor uw zwangerschap al een kilootje teveel had, gaat dat er in één adem mee af. Dat u mama bent geworden, zien mensen aan uw baby en niet aan uw figuur. De momenten dat het u wat teveel wordt of u het door slaaptekort niet meer ziet zitten, staat uw NewFigure consulent voor u klaar met raad en steun. Bovendien kunt u ook extra vitamine bestellen zodat u ruim voldoende energie heeft. Uw voedingspatroon wordt afgestemd op de zware veranderingen die uw lichaam door moet en de hormoonwisseling die u zult kennen. Zo krijgt u het perfecte dieet.

Meer informatie zie: http://www.newfigurezoetermeer.nl
October 3, 2012 om 12:49
Jammer... had op wat tips gehoopt :(
October 4, 2012 om 04:42
Hopelijk heb je hier wat aan: http://anne.valtaf.nl/artikel/7393/afvallen-na-de-zwangerschap/
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+