Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Jojo Effect en afvallen

Geschreven door Newfigure Clinic op September 30, 2012

Jojo effect
Wanneer we aan mensen met overgewicht vragen hoe vaak ze al op dieet zijn geweest, is het antwoord soms niet te geloven. Vijf tot tien keer is geen uitzondering en vaak waren de diëten zelfs succesvol. Helaas kregen ze elke keer weer te kampen met het jojo effect waardoor er op termijn geen gewichtsverlies meer overbleef. Dit jojo effect krijgt u doordat u weer in oude gewoontes hervalt of doordat uw lichaam van een strikt dieet naar een normaal eetpatroon gaat zonder aanpassingsperiode. In het slechtste geval eindigt u met meer kilo’s dan u in de eerste plaats begonnen was.

Extreme diëten, extreme gevolgen
U zult merken dat hoe strikter het dieet, hoe zwaarder de gevolgen wanneer u ermee stopt. Zo zullen diëten waarbij een zeer eenzijdige voeding aanhoudt, resulteren in een extreem jojo effect na afloop. Dit komt doordat uw lichaam plots terug suikers, vetten en ander lekkers opneemt en dit met alle macht wilt vasthouden. Het heeft er namelijk een tekort aan gehad en wilt niet het risico nemen dit nog eens mee te maken. Daarom leiden veel strenge diëten op termijn niet tot gewichtsverlies. Bovendien is er bij de meeste diëten geen sprake van een overgangsperiode. Het dieet stop gewoon opeens.

Reïntegratieproces
Om het jojo effect te vermijden, werken we bij NewFigure met een reïntegratieproces dat ervoor zorgt dat uw lichaam langzaam terug went aan een normaal eetpatroon. Dit reïntegratieproces neemt een tweetal weken in beslag waarbij u de voedingssupplementen afbouwt en steeds meer “gewoon” gaat eten. Dat zo’n proces effectief is, bewijzen de vele positieve resultaten die we bij onze klanten hebben opgemerkt. In tegenstelling tot andere diëten, komt u na het volgen van het NewFigure dieet niet bij. U blijft op het behaalde gewicht. Een absolute verademing, want niets is zo vervelend als een inspanning leveren zonder blijvende resultaten nietwaar.

Afvallen zonder jojo-effect: http://www.newfigurezoetermeer.nl
October 10, 2012 om 08:42
hallo
ik weer niet waar ik anders mijn vraag kan stellen
ik ken jullie niet en ook jullie methode niet
nu kreeg ik de vraag als we buddy's kunnen worden
mag ik u vragen van waar die belangstelling , want vol een heel ander dieet
hoop dat u mijn vraag kan en wil beantwoorden
vriendelijke groet
dorinda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+