Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Vetblokkers ?

Geschreven door Newfigure Clinic op September 30, 2012

Vetblokkers
Veel kilo’s verliezen houdt in dat u gedurende langere periode een dieet zult moeten volgen. Dat is helaas niet altijd even eenvoudig vol te houden. Soms wilt u gewoon echt eens iets anders eten en soms heeft u sociale verplichtingen waar u niet zo eenvoudig onderuit kunt. Daarnaast kunt u gedemotiveerd raken wanneer het dieet u te traag gaat en de kilo’s aan u lijken vast te klampen. Een mogelijke oplossing voor deze problemen is het gebruik van vetblokkers. Vetblokkers zorgen ervoor dat slechts een klein percentage van het vet dat u consumeert ook effectief opgenomen wordt door uw lichaam.

Als verzetje
Vetblokkers kunt u op twee manieren gebruiken tijdens uw dieet. U kunt ze bij elke maaltijd innemen om zo echt elke vorm van vet te vermijden of u kunt ervoor kiezen ze enkel in te nemen bij een verzetje. In het laatste geval neemt u vetblokkers wanneer u eens iets anders kookt dan volgens uw dieet mag of op restaurant gaat. Ook voor een etentje bij vrienden of familie zijn ze ideaal. Zo staat uw sociale leven niet stil tijdens uw dieet en hoeft u ook niet gedurig aan mensen te vragen om zich aan uw dieet aan te passen.

Waar te verkrijgen
Wanneer u het internet erop raadpleegt, merkt u snel dat er meerdere vetblokkers bestaan en dat u ze eenvoudig online kunt bestellen. Helaas zijn ze niet allemaal even natuurlijk en veilig en krijgt u er nagenoeg nooit voldoende informatie bij. Wanneer u het dieet van NewFigure volgt, kunt u in de winkel van NewFigure vetblokkers bestellen. In tegenstelling tot de meeste andere leverancier, zorgt NewFigure ervoor dat u voldoende uitleg en begeleiding krijgt. Bovendien heeft u ook de garantie dat u enkel natuurlijke middelen inneemt. Afhankelijk van uw behoefte kunt u bij NewFigure de vetblokkers in twee verschillende hoeveelheden aanschaffen.

Vetblokkers zijn een onderdeel van het dieet wanneer u incidenteel anders eet, dat niet volgens het dieet is voorgeschreven. Zie http://www.newfigurezoetermeer.nl
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+